Ervaringen online gitaarles

Heb je een goede of juist een minder goed ervaring met online gitaarlessen, Deel op deze pagina je ervaringen door een berichtje achter te laten. Laat het ook weten als je tips hebt voor je mede gitaristen om het gitaarspelen sneller onder de knie te krijgen.

Ervaringen online gitaarlessen

Voor een door ons gemaakte vergelijking van de beste gitaarcursussen klik je hier.

Geef deze tekst een score:
[Totaal: 10 Gemiddeld: 4.4]
Deel deze pagina

3 reacties

  1. Eindelijk na 15 jaar de gitaar weer eens opgepakt, vroeger speelde ik met veel plezier enkele jaren maar door omstandigheden in mijn privé leven is het toendertijd verwaterd. 2 maanden terug ben ik weer beginnen via een online cursus, ik pakte het sneller op dan ik verwacht had. Vroeger was gitaar leren spelen echt iets wat toch wel lastig was, nu speel je videos op de tablet en vlieg je door de lessen heen! Kortom een echte aanrader!!!

  2. Vorige week de cursus van leergitaar aangeschaft, heb pas een uurtje of 4 a 5 geoefend maar moet zeggen dat het duidelijke lessen zijn. Het is een leuke manier van leren spelen en je krijgt veel lesmateriaal. Heb de gitaar van een kennis gekregen, vraag rond in je familie want bijna iedereen kent wel iemand die een gitaar ongebruikt op zolder heeft staan. Leen hem desnoods zodat je er altijd nog een kunt kopen als je na een paar weken toch besluit te blijven spelen.

  3. Bedankt voor de tips! Heb er veel aan gehad, zeker aan hoe je goedkoop aan een gitaar kunt komen. Uiteindelijk gratis een gitaar gekregen via een facebookgroep in onze buurt
    Nog geen lessen gedaan maar hoop daar deze week mee te beginnen, ik heb alleen geen idee hoe ik mijn gitaar stem dus ik denk dat ik daarvoor even langs een muziekwinkel ga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *